Kliniken-199.jpg

ANSIKTSBEHANDLING NBE 1000/3000

90 minuter

Behandlingen inleds med en rengöringsritual där en dubbelrengöring sveper bort din makeup och din hud blir ordentligt ren. Därefter genomför jag en hudanalys som kan beskrivas som en upptäcktsfärd! Vad har just ditt ansikte och din hud att berätta? Genom att undersöka och känna på din hud samtidigt som jag ställer frågor till dig om hur du upplever din hud i olika situationer. Tillsammans bestämmer vi vad vi ska fokusera på under behandlingen.

 

Efter hudanalysen penslar jag på en enzympeeling över ditt ansikte, hals och en bit ned över dekolletaget. Det är en mild peeling utan korn som sopar bort de döda hudcellerna. De nya hudcellerna lockas fram och huden välkomnar alla de närande godsaker som kommer att slussas in i huden.

 

Beroende på vad vi har valt att fokusera på väljer jag lämpliga serum. Jag har ett tiotal exklusiva serum att tillgå och genom att kombinera dem efter dina behov får du en skräddarsydd behandling. Radiofrekvenstekniken slussar serumens verksamma ämnen ned i hudlagren där de gör som mest nytta. Du kommer att känna en behaglig värme när jag för den, eller de, mjukt rundad prob/proberna över din hud i lymfsystemets riktning. Både din kropp och ditt sinne får avkoppling samtidigt som din hud får en energiboostande, återuppbyggande behandling. För att ge huden de bästa förutsättningar att absorbera de serum som har slussats ned avrundas behandlingen med en algmask. Masken är späckad med vitaminer, mineraler och havsalgen kelp som växer naturligt i undervattensskogar. För att masken ska vara så verksam och färsk som möjligt levereras den i pulverform som blandas till precis innan den appliceras över ditt ansikte. Masken kan även läggas över ögon och mun, vilket är något du naturligtvis kan välja bort.

 

Då masken gör sitt jobb masserar jag dina axlar och skalp. När masken har stelnat lyfts den av och efterlämnar en återfuktad hud och känsla av välbehag.

Kliniken-106.jpg