Kliniken-199.jpg

BEHANDLINGAR

Standardtjänster

Kliniken-186.jpg

Vägledande hudanalys & ansiktsbehandling utifrån önskemål och behov

90 minuter

Vill du ha vägledning i ditt val av ansiktsbehandling? Läs mer här.

NBE Lymfterapi

Kliniken-106.jpg

NBE Lymfterapi & ansiktsbehandling

150 minuter

En magisk kombination! Det här är en behandling för hela dig. Du kommer att känna dig behagligt avkopplad och samtidigt fylld av energi och dessutom får din hud en hälsosam lyster och spänst. Läs mer här.

Massage.jpg

NBE Lymfterapi 90 min

90 minuter

Den här behandlingen hjälper din kropp att knuffa igång det tröga lymfsystemet. Med hjälp av kunskap, manuell masage och behandling med radiofrekvens kan vi gemensamt få ditt lymfsystem att dansa i takt med din kropp och själ. Läs mer här.

Avancerade ansiktsbehandlingar

Kliniken-147.jpg

Ansiktsbehandling NBE 3000

90 minuter

Jag genomför en hudanalys som kan beskrivas som en upptäcktsfärd! Vad har just ditt ansikte och din hud att berätta? Tillsammans bestämmer vi vad vi ska fokusera på under behandlingen. Läs mer här.

Kliniken-191.jpg

Ansiktsbehandling NBE 3000 med frans- och brynfärg

120 minuter

Ansiktsbehandling NBE 1000/3000 med frans- och brynfärg.

Kliniken-226.jpg

NBE Deep Skin

90 minuter

NBE Deep Skin är en apparat som har tre olika handverktyg/munstycken som i sin form kan liknas vid en lite knubbigare penna. Ljudet och känslan av den påslagna apparaturen för dock tankarna till en eltandborste. Läs mer här.

Kliniken-144.jpg

DuoLyx NBE Deep Skin & NBE 3000

120 minuter

Funderar du på om du ska välja en behandling med Deep Skin och NBE 3000? Unna dig det allra bästa och kombinera två supermetoder i en och samma behandling. Läs mer här.

Kroppssbehandlingar

Kliniken-264.jpg

Grevinnans Arommassage

60 minuter

Djupt avkopplande, väldoftande massage som utförs med ekologiska och veganska produkter från Grevinnans Rum. Vill du ha en uppiggande effekt? Eller vill du känna dig harmoniskt avslappnad? Vi väljer en doft som passar dina behov och önskemål.

Kliniken-256.jpg

Helkroppsmassage med extra fokus på rygg, nacke & skalp

80 minuter

Helkroppsmassage med extra fokus på rygg, nacke & skalp.

Kliniken-251.jpg

Grevinnans klassiska helkroppsmassage

50 minuter

Helkroppsmassage med ekologisk, vegansk massageolja från Grevinnans Rum.

Massage.jpg

Massage för "Duktiga flickor"

60 minuter

Stäng av mobilen, lägg dig väl tillrätta och låt mig pyssla om dig. Den här timmen är bara för dig och ditt välbefinnande. Läs mer här.

Kombinerade behandlingar

Kliniken-186.jpg

Ansiktsbehandling NBE 3000 & ryggmassage

120 minuter

Ansiktsbehandling NBE 3000 & ryggmassage.

Ekologiska ansiktsbehandlingar

Kliniken-104.jpg

Grevinnans klassiska

90 minuter

En riktigt lyxig, klassisk ansiktsbehandling som helt och hållet utförs med ekologiska, veganska produkter som tillverkas vid Vätterns strand i Gränna av Grevinnans Rum. Läs mer här.

Makeup

Kliniken-241.jpg

Makeup-glädje! Sminkskola med Louise

90 minuter

Tillsammans frossar vi i härlig makeup från svenska Palina och går igenom vad som passar just dig. Vi väljer ut färger och går igenom olika steg. Både till vardags och till fest! Läs mer här.

Handledning/coaching

Bild1.jpg

Handledning/coaching livsstilsförändring i Vallentuna

50 minuter

Jag bidrar inte med några kostplaner eller matscheman, det här handlar om mentala strategier, motivation och framgångsfaktorer. Vi inleder med att kartlägga din nuvarande situation. Utifrån det lägger vi upp en plan framåt. Jag är vare sig utbildad psykoterapeut eller kostrådgivare, men jag har stor erfarenhet av motiverande samtal efter 20 år som chef.

UnnaDig-Lifestyle-bildbank-162.jpg

Handledning/coaching livsstilsförändring på distans

50 minuter

Handledning/coaching via Facetime, Teams eller liknande. Vi kommer överens om vilken plattform som ska användas i god tid innan. Jag bidrar inte med några kostplaner eller matscheman, det här handlar om mentala strategier, motivation och framgångsfaktorer. Vi inleder med att kartlägga din nuvarande situation. Utifrån det lägger vi upp en plan framåt. Jag är vare sig utbildad psykoterapeut eller kostrådgivare, men jag har stor erfarenhet av motiverande samtal efter 20 år som chef.