Kliniken-226.jpg

NBE DEEP SKIN

90 minuter

NBE Deep Skin är en elektrisk apparat som har tagits fram av Nannic och dess ägare René Nagles.

Det är en apparat som har tre olika handverktyg/munstycken som i sin form kan liknas vid en lite knubbigare penna. Ljudet och känslan av den påslagna apparaturen för dock tankarna till en eltandborste.

För att enkelt förklara vad apparaten gör kan man beskriva NBE Deep Skin som en typ av microneedling men utan nålar. Precis som vid traditionell microneedling eftersträvas att skapa en kontrollerad skada i huden i syfte att i samband med läkningsprocessen skapa en mer välmående hud. 

 

Behandlingen med NBE Deep Skin utförs i tre olika steg: 

1. Hudslipning.

Ett runt munstycke, ca 10 mm i diameter, bestående av små plastnabbar förs över huden samtidigt som munstycket roterar. De små plastnabbarna slipar bort döda hudceller och bidrar till en ökad blodcirkulation i huden. Porerna öppnas och huden får goda förutsättningar för att bli mottaglig för vidare behandling. 


2. Munstycke nummer 2 har en långsmal form och har till uppgift att skapa en stor mängd, men ytterst små, kanaler i huden för att möjliggöra för vårdnad och behandlande serum att tas upp av huden. 


3. Det tredje munstycket består av en pennliknande spets och det har till uppgift att utföra ett precisionsarbete vid områden i ansiktet, exempelvis läpplinje och ärr, som kräver stor exakthet och försiktighet. 

Kliniken-217.jpg