Kliniken-102.jpg

LEVERANTÖRER

Jag vill skapa en oas för kvinnor att bara vara och ta hand om sig själva, insvepta i lyxig, vit frotté. Jag har valt att samarbeta med mina egna favoritmärken för att uppnå min alldeles egna hudvårdsdröm.

Nannic

För ungefär två år sen stiftade jag bekantskap med Nannics produkter som jag direkt blev och fortfarande är barnsligt förtjust i. Jag träffade en härlig hudterapeut på en av mina föreläsningar och hon introducerade mig till Nannics värld och sedan dess är jag fast. Jag blev så oerhört imponerad av resultatet från de kurbehandlingarna som jag gjorde på Täby Dagspa att de kändes för bra för att vara sant. Jag har nu förmånen att samarbeta med Nannic och deras fantastiska produkter. Klinikens superfina, högkvalitativa möbler är tillverkade i Storbritannien av REM och framtagna i samarbete med Nannic.

Kliniken-164.jpg

Grevinnans Rum

När jag upptäckte Grevinnans Rum föll jag direkt för de fantastiska, handgjorda tvålarna med förföriska dofter och vackra utformningar. Sedan utforskade jag mer av sortimentet med härliga oljor, balms och body lotions. Förutom att produkterna är välgörande, ekologiska, veganska och snygga drivs företaget av en driftig kvinnlig entreprenör och all tillverkning sker i Gränna.

1678834524.png

Palina Skin Philosophy

Jag ville hitta ett sminkmärke som passar min vision för kliniken, som gör makeup i god kvalitet och är bra för huden. Det är därför med glädje som jag har börjat samarbeta med Palina Skin Philosophy som gör hudboostande makeup och kommunicerar en nyanserad bild av begreppet "skönhet" med både yta och djup som jag gillar. Kvinnan bakom Palina är Lina Ivarsson som är hudterapeut och entreprenör bosatt i Örebro. All tillverkning sker i Italien och Lina har själv besökt underleverantörer och fabriker för att välja ut rätt samarbetspartners. Heja Lina och alla andra driftiga kvinnliga företagare!

Kliniken-241.jpg